SEARCH SITE BY TYPING (ESC TO CLOSE)

Skip to Content

Benvinguts a RAA - Rehabilitació i acupuntura Animal

Estem aquí per ajudar-lo amb totes les necessitats de la seva mascota!

Ens recolzem en tècniques respectuoses amb l'organisme, com l'acupuntura, i en les últimes tecnologies de la rehabilitació, com la termografia o el làser IV.
Tot això per alleujar el dolor, reduir la inflamació, augmentar el rang de moviment i recuperar la funció nerviosa. A més de tractar malalties de medicina interna com cistitis, diarrees o problemes renals.
Gran formació i dedicació per curar les nostres estimades mascotes.

Veterinari innovador i d'avantguarda

Ens recolzem en les ultimes tècniques per alleujar el dolor, reduir la inflamació, augmentar el rang de moviment i recuperar la funció nerviosa.

L'ús d'ozó a la medicina és una tècnica innovadora i amb gran èxit sobre aquelles patologies que cursen amb augment dels radicals lliures i l'estrès oxidatiu.
La teràpia làser és una tecnologia d'avantguarda desenvolupada per a proporcionar una opció de tractament no invasiu per reduir el dolor i la inflamació.
Entre les seves capacitats destaquem el seu potent efecte antiinflamatori, alenteix el procés artròsic, ajuda a regenerar teixits neurològics i produeix relaxació.
Per reduir dolor i inflamació i descontracturar el múscul. Els US són absorbits principalment per teixit connectiu: lligaments, tendons, fàscia i teixit de cicatrització.
Aquesta nova tècnica de fisioteràpia veterinària es presenta com una opció valuosa per resoldre lesions musculars ja que afavoreix el creixement cel·lular i, per tant, la ràpida regeneració de teixits tous i pell.
Mitjançant l'ús de petits estímuls elèctrics produïm la reducció de el dolor articular o muscular; i augmentem el to muscular.
Les cèl·lules mare són, de forma natural, les cèl·lules encarregades de regenerar una articulació quan es va desgastant, seran les pròpies cèl·lules mare de l'gos les que vagin sanant i resolent el procés fins que es vegin superades pel desgast.
La kinesioterapia comprèn tècniques en què el protagonista és la contracció muscular en l'execució de diferents tipus de moviment.
Basant-nos en els canvis de temperatura corporals podem arribar a un diagnòstic de dolor o inflamació sense produir estrès als nostres pacients.

Veterinària recolzada en tècniques naturals i respectuoses amb l'organisme

Per a animals de totes les edats. Indicat tant en pacients crònics com aguts, i especialment, en aquells que han de reduir el nombre de medicaments a prendre, o que no aconsegueixin una millora després del tractament convencional.
Ens ocupem de el disseny de receptes a mida o selecció d'aliments naturals per tractar diverses patologies.
L'ús de les plantes i arrels, en format pols o càpsules, per donar suport altres tractaments com l'acupuntura o medicaments occidentals.

Últimes entrades del nostre blog

to-topto-top