SEARCH SITE BY TYPING (ESC TO CLOSE)

Skip to Content

Medicina herbal xinesa

Dins de la Medicina Veterinària Tradicional Xinesa (MVTC) existeixen 5 disciplines, una d'elles és la Medicina Herbal Xina. Cada pacient, segons el seu problema o patologia, té unes necessitats o unes altres. La Medicina Herbal Xina ens ajuda a equilibrar aquest problema. Sempre es tractarà d'un tractament individualitzat i complementari d'altres tècniques com acupuntura o medicació veterinària.

Durant el període de tractament podem emprar diverses fórmules herbals canviant en funció de l'evolució de cada animal. I cada fórmula herbal es compon de més d'un ingredient. Generalment tindrà entre 5 i 15 herbes diferents que potencien l'efecte que volem aconseguir en la nostra mascota. La manera de presentació sol ser en pols, és a dir, totes aquestes herbes diferents són assecades i triturades en un procés molt exigent realitzat als EUA fins convertir-les en pols.

La gran ventaja que tenemos en la utilización de esta terapia natural es que no interacciona con ninguna otra medicación pudiendo ser totalmente compatible, y su uso es seguro en pacientes de patologías diversas.

En moltes ocasions, després de l'alta, l'animal continuarà amb les seves fórmules herbals i entrarem en un període de manteniment on les revisions seran anuals.

DEMANI CITA ARA

Les mascotes saludables són mascotes feliçes

¡Confiï les seves potes a les nostres mans afectuoses!
to-topto-top