SEARCH SITE BY TYPING (ESC TO CLOSE)

Skip to Content

Magnetoterapia

La magnetoteràpia aplica camps magnètics d'alta o baixa freqüència en zones afectades les principals aplicacions s'utilitzen amb èxit en el món de la rehabilitació veterinària . Aquestes aplicacions estan relacionades amb patologies que cursen amb dolor, processos degeneratius i envelliment , ja que aquesta tècnica s'usa en procediments regeneratius i control del dolor .

En què consisteix la magnetoteràpia:

 

A través de corrents elèctrics es generen els camps magnètics que aplica la magnetoteràpia . La seva potència és mesura Gauss mentre que la freqüència en Herzt.

Depenent de la patologia, la potència pot anar de 0 a 200 Gauss, i la freqüència fins a 100 Hz..

El camp magnètic actua directament sobre el teixit ossi, muscular i sistema circulatori. A l'aplicar-se al pacient, no emet cap so o canvi de temperatura . Això fa que l'animal no rebutgi el tractament o reaccioni davant seu; en alguns casos es pot sentir formigueig o petits massatges.

En línies generals es pot parlar d'un efecte orgànic i bioquímic . El primer contempla el sistema circulatori i vascular, mentre que el segon té beneficis antiinflamatoris i control de el dolor.

1- Malalties de l'aparell locomotor:(Articulars i teixits periarticulars) Artrosi, artropaties degeneratives, epicondilitis, bursitis, tendinitis.

2- Lesions traumàtiques : distensió lligamentosa, contusions, esquinços musculars.

3- Fractures, retard de consolidacions òssies pre i postquirúrgics.

4- Ferides, edemes, úlceres de pell

5- Estimulació de sistema nerviós perifèric : Parèsia, discoespondilitis, cauda equina, infart medul·lar, distonies vesicals, espasmes uretrals, restrenyiment, còlics.

1 - El seu principal avantatge és que activa el metabolisme cel·lular estimulant a l'organisme per la seva pròpia curació .

2- No té pràcticament contraindicacions.

3- Es pot combinar amb qualsevol altre tractament promovent la nostra política de medicina veterinària integrativa.

4 - Es tracta d'una teràpia sense dolor .

5 - Tractament de maneig senzill i ràpid .

6- No cal un contacte directe amb el cos per exercir el seu efecte terapèutic.

7 - Elevat poder de penetració en el cos.

8 - Els efectes obtinguts perduren en el temps després del tractament.

1- Regenera els teixits musculars i ossis. La magnetoteràpia produeix un augment de la pressió parcial d'oxigen en els teixits i estimula la producció de col·lagen, la qual cosa millora els processos de cicatrització de ferides, trencaments musculars i patologies de tendons i lligaments

2- A causa de la seva influència sobre el calci dels ossos, la magnetoteràpia millora, augmenta i regula l'ossificació òssia. Per aquesta raó, desaccelera el procés de disminució de la densitat òssia i alenteix el procés artròsic. 

3- Té propietats relaxants. Els camps magnètics actuen sobre la pressió muscular, El que genera sensació de relaxació. 

4- Afavoreix la vasodilatació i regulació circulatòria, ja que treballa directament sobre el sistema circulatori. Produeix un augment de l'oxigen a la sang i en els teixits, la qual cosa beneficia el procés de regeneració òssia i muscular.

5- Efecte antiinflamatori i analgèsic. S'aconsegueix a través de sessions de baixa freqüència i alta potència. A l'contribuir a l'augment de l'oxigen en teixits i sang,les cèl·lules de el cos es recuperen.

6- A causa del seu efecte d'activació/augment del metabolisme cel·lular, accelera procés de curació de el cos ajudant a regenerar les cèl·lules que no tenen energia.

DEMANI CITA ARA

Les mascotes saludables són mascotes feliçes

¡Confiï les seves potes a les nostres mans afectuoses!
to-topto-top