SEARCH SITE BY TYPING (ESC TO CLOSE)

Skip to Content

Alimentació medicinal xinesa

Alimentació segons la Medicina Tradicional Xinesa

Dins de la medicina tradicional xinesa existeixen 5 disciplines: acupuntura, medicina herbal, dietoteràpia, tui-na (massatge en el qual estimules meridians i punts d'acupuntura) i Qi-Gong.

Totes les disciplines són importants en la nostra salut i en la de les nostres estimades mascotes. Cada vegada som més conscients de la importància que tenen els aliments que ingerim. En això es basa l'alimentació casolana que podem presentar als nostres animals.

Cada aliment té una energia, una temperatura i, en definitiva, una naturalesa. Aquests factors influeixen sobre l'organisme estabilizándonos o desequilibrándonos. Quan un pacient ve a consulta, ja té un desequilibri format, i juntament amb altres tècniques i la dieta, ajudem a tonificar aquestes deficiències.

Aquest tipus de tractament requereix la supervisió exhaustiva el veterinari professional que ha realitzat la prescripció de la dieta. I, es realitza després de l'exploració i diagnòstic de l'pacient. Aquestes dietes són individualitzades i depenen de cada pacient, cada problema i de l'època de l'any en què ens trobem. Hi pot haver variacions o canvis conforme vagi avançant l'evolució de la teva mascota.

DEMANI CITA ARA

Les mascotes saludables són mascotes feliçes

¡Confiï les seves potes a les nostres mans afectuoses!
to-topto-top